Vi har samarbejde med næsten 50 forskellige klubber og foreninger og som gerne tager imod vores elever. Ligesom vores elevhold er en meget mangfoldig flok, på samme måde så er hver samarbejdsklub også en unik størrelse med hver sin historie og kultur. Vi har ingen ”eksklusivaftaler” med nogen, så hvis du ønsker at blive medlem i en klub, som ikke står på nedenstående liste, så er vi altid åben for at tage en snak med en ny potentiel samarbejdspartner.

Der kan være flere scenarier for optagelse på efterskolen…

Du har styr på hvilken klub du vil dyrke din sport i:

Scenarie 1:
I dette tilfælde skal du blot på besøg på efterskolen til rundvisning og optagelsessamtale. Du kan booke en rundvisning ved af følge linket.

Du har styr på din sport, men kender ikke klubberne i Odense.

Scenarie 2:
Du kan vælge selv at tage kontakt til din klub inden besøg på efterskolen (kontaktpersoner i klubberne står nedenfor) og derefter booke en rundvisning på efterskolen.

Scenarie 3:
Du kan også komme på rundvisning på efterskolen først, så hjælper vi med at afklare klubtilhørsforhold.

Scenarie 4:
Du kan også kontakte os som efterskole først og bede os om at hjælpe med at etablere en kontakt til dig inden et evt. besøg på efterskolen.

Find din sport her

Søskendedøgn Pivhyggeligt med besøg af yngre søskende❤️
Vi glæder os til at se jer til tidligere elevers dag - husk at tilmelde jer☀️😊
Vi har fået et par ledige pladser i 9. klasse til næste skoleår 24-25😊 Ring til skolen eller gå på hjemmesiden og se, om der er pladser på din sportsgren 👍 Vi har Åbent Hus 21. april og 29. maj😊
Kontakt os
Stadionvej 31
5200 Odense V

[email protected]
Tel. 66 12 14 14
CVR: 41587857
Følg os
© Efterskolen Sports Academy Denmark 2023