Efterskolen Sports Academy Denmark er en efterskole, hvor vi prioriterer fællesskabet højt. Vi er en relativ lille efterskole, hvor alle uanset udseende, interesser eller holdninger bliver en del af det store fællesskab.

Vi forventer, at du…

  • er med til at skabe en skole, hvor der er plads til alle

  • bakker op om dine kammerater i både sport, undervisning og efterskoleliv i øvrigt

  • sammen med de voksne samarbejder om, at alle på skolen får det bedst mulige år

Følgende accepteres under ingen omstændigheder og kan medføre bortvisning fra skolen.​

  • Besiddelse eller nydelse alkohol eller andre rusmidler på vej til og fra samt på skolen

  • Gentagne tilfælde af tillidsbrud

  • Vold, mobning eller truende adfærd

Hvis en bortvisning er en mulig konsekvens, så tilbydes altid en samtale til den berørte familie inden den endelige beslutning træffes for at give eleven mulighed for at blive hørt om vedkommendes syn på sagen.

Selvom vi prøver at skabe en så hjemlig atmosfære som muligt er der forskel på” hjemme hos far og mor” og ”hjemme på efterskolen”. Der er nogle regler som sætter en ramme og som giver forudsigelighed og tryghed for alle, unge og voksne.

Når du går på efterskole, er det både skole og hjem i ét! Det betyder, at du både skal passe din skole med lektier, møde til tiden osv. – men også dine huslige pligter, som du måske allerede nu er en del af derhjemme med hjælp til madlavning og rengøring. På en efterskole er begge dele lige vigtige.

FAQ

Et lille indblik fra årets fedeste skitur! ❄️⛷️☀️🏂
En time og 10 min lang video, vi har speedet up, der viser en morgen med 22 elever til aktiv restitution. Udstræk i 50 min, guidet mindfulness i 15 min og afsluttende 5 min fælles massage. Sikke en dejlig måde at starte dagen på🧘‍♂️🧘‍♀️
ESAD ønsker alle et godt nytår og glæder os til at tage imod besøgende til Efterskolernes aften😊
Glædelig jul fra alle på ESAD🎄🎄 Tak til elevhold 23-24 for et forrygende første halve år fyldt med gode øjeblikke ☺️
Kom og besøg os til Efterskolernes aften den 10. januar kl. 18.00-21.00 og mød elever og medarbejdere😊 24/25 Fuldt booket, 25/26 få pladser-tjek din sports venteliste på ESAD.dk.
Maise og Asha har deltaget i Transylvania Open i weekenden, hvor det blev til en flot sølv- og bronzemedalje💪🇩🇰 Super flotte resultater af begge piger.
Kontakt os
Stadionvej 31
5200 Odense V

[email protected]
Tel. 66 12 14 14
CVR: 41587857
Følg os
© Efterskolen Sports Academy Denmark 2023