Ligesom på mange andre felter på ESAD, så har vi igen vagt at give mulighed for stor frihed og fleksibilitet i forhold til vores udbud af rejser. Én skolerejse er inkluderet i jeres skolepenge – og hvis du vil med på mere end en rejse kan 9. klasse tilkøbe én ekstra rejse mens 10. årgangselever kan tilkøbe to ekstra rejser og dermed komme afsted op til hele 3 gange på et år. I 2022/23 kostede en tilkøbsrejse 6.000,- kr – ligesom alt andet kommer prisen desværre til at stige i skoleåret 23/24.

Playitas på Fuerteventura (både 9. og 10. klasse)

Du skal vælge denne rejse hvis du kan lide forskellige slags træning og sport. Playitas er et ferieressort med næsten alt hvad du kan forestille dig af idrætsfaciliteter. I løbet af ugen vil der være en vekslen imellem fælles træningspas hvor du vil komme til at prøve aktiviteter du aldrig har prøvet før samt rig mulighed for specifik selvtræning.

Udover at komme hjem i bedst mulig fysisk form også at kunne prale med en lækker sommertan til den kommende julemåned er sgu ikke så ringe.

Tidspunkt: Sidst i november

Skituren (både 9. og 10. klasse)

På vores skitur tager vi til de østrigske alper. Destinationen kan skifte lidt fra år til år. Fælles for alle ture er, at vi arrangerer turen således at den kombinerer muligheden for masser af fedt skiløb (eller på snowboard eller telemark-ski) med fællesoplevelser samt fysiske træningspas så formen holdes ved lige på alle måder.

Alle uanset forudsætninger kan selvfølgelig deltage i turen. Der vil hver eneste dag være både instruktion/challenges på hold samt fritid i sneen.

Tidspunkt: Typisk sidst i januar

Spanien eller lignende (kun muligt for 10. klasse)

Årets sidste rejsemulighed har fokus på oplevelser i holdsportens verden. Vi skal se noget fodbold/håndbold og måske også andre sportsgrene, hvis dette byder sig til. Desuden er Spanien et helt anderledes land at rejse til med enormt fede oplevelser og en helt anden kultur end vi er vant til. Også på denne tur ligger der naturligvis fysisk træning hver eneste dag – og hvor muligt vil vi naturligvis gøre brug af de særlige natur-, aktivitets- og kulturelle forhold Spanien byder på.

Tidspunkt: Foråret

Fælles for alle rejser er at de først skal tilvælges bindende umiddelbart efter (!) skolestart så du kender din egen kalender i forhold til evt. væsentlige kampe, turneringer eller træningslejre.

Den præcise placering varierer let fra år til år men fremgår af den kalender, der fremsendes til det respektive elevhold i løbet af foråret inden skolestart.

Søskendedøgn Pivhyggeligt med besøg af yngre søskende❤️
Vi glæder os til at se jer til tidligere elevers dag - husk at tilmelde jer☀️😊
Vi har fået et par ledige pladser i 9. klasse til næste skoleår 24-25😊 Ring til skolen eller gå på hjemmesiden og se, om der er pladser på din sportsgren 👍 Vi har Åbent Hus 21. april og 29. maj😊
Kontakt os
Stadionvej 31
5200 Odense V

[email protected]
Tel. 66 12 14 14
CVR: 41587857
Følg os
© Efterskolen Sports Academy Denmark 2023